Dirk Heave nieuwe ondervoorzitter Caribische export organisatie

Personeel hakrinbank in staking
april 23, 2015
Sport 23 april
april 23, 2015
Show all

Dirk Heave nieuwe ondervoorzitter Caribische export organisatie

Ondernemer en onderdirecteur bij het ministerie van Handel en Industrie, Dirk Heave, is gekozen tot ondervoorzitter van de Caribbean Export Development Agency (Ceda).

Dit maakt de organisatie dinsdag bekend in een persbericht.

Heave is door Barbados en de Dominicaanse Republiek voorgedragen. Donnalee Bowe van Barbados is de nieuwe voorzitter. De verkiezing heeft plaatsgevonden tijdens de 30e bestuursvergadering van Caribean Export in Jamaica Montego Bay. Ook is het eerste Strategic Business Plan van de organisatie aangenomen.

Voor de bestuursvergadering heeft Caribbean Export een awards night voor exporteurs gehouden, waarbij Suriname het goed heeft gedaan. Gopex N.V. won de prijs voor ‘Emerging Exporter of the Year’ en was in vijf van de zes categorieën genomineerd

Het persbericht meldt verder dat opmerkelijk is dat sinds het aantreden van Heave tot het bestuur in 2012, hij met ondersteuning van de regering, zijn stempel heeft kunnen drukken binnen de organisatie op vooral de gebieden regelgeving, organisatie en transparantie. Ook is Caribbean Export zichtbaarder in de samenleving geworden.

 


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.