Directeur Terlaan neemt ontslag bij Godo Bank

Rijstexport en padieopkoop belangrijkste onderwerpen van gesprek tussen VRE en SPBA
augustus 18, 2015
Jong ondernemerschap mogelijk bewust gepest door Suriname Times Mall
augustus 18, 2015
Show all

Directeur Terlaan neemt ontslag bij Godo Bank

Frits Terlaan, algemeen directeur van de coöperatieve bank Godo, heeft zijn ontslag ingediend per 1 september. Hij en de overige directieleden kunnen niet meer door één deur. De meningsverschillen zijn zo hoog opgelaaid dat Terlaan besloten heeft zijn ontslagbrief in te dienen bij de raad van bestuur.

Binnen Godo is er beroering ontstaan over de situatie. Starnieuws verneemt dat personeelsleden overwegen om in actie te gaan. Zij willen van de directeur weten wat de reden van onenigheid is met de directieleden Kitty Wijdenbosch (Bank management) en Ashwin Gopi (Commercie). Terlaan heeft op 4 mei 2013 het roer overgenomen van Herman Vijzelman.

Terlaan was langer dan twaalf jaar in dienst van Godo voor hij solliciteerde naar de directeursfunctie. Hij begon als financieel manager op de administratie, maar had altijd de ambitie voor het directeurschap. Toen deze post vrijkwam, werd hij met enthousiasme binnengehaald. Terlaan is vol goede moed begonnen. Hij is onlangs herkozen als secretaris van de Surinaamse Bankiers Vereniging.

Comments are closed.