Directeur en onderdirecteur Planbureau ontheven

Prijsaanpassingen van 30 procent aan de orde van de dag
november 27, 2015
De TeleG 10 Mobiel Met Stanley Betterson
november 27, 2015
Show all

Directeur en onderdirecteur Planbureau ontheven

De Raad van Ministers heeft besloten directeur Joyce Kariodimedjo van Stichting Planbureau Suriname en Deborah Phoelsingh, onderdirecteur Administratieve Diensten, per 1 december te ontheffen uit hun functie. De regering is bezig met een institutionele transformatie van de planorganen. Dit heeft vicepresident Ashwin Adhin laten weten aan Vivian Gordon, voorzitter van het bestuur van het Planbureau.

Hugo Blanker, voorzitter van de bond bij Stichting Planbureau, zegt aan Starnieuws dat de medewerkers alvast instemmend hebben gereageerd op dit besluit. Binnen het Planbureau wordt er volgens Blanker op gerekend dat de andere onderdirecteur, Lilian Mencke-Tangali, (Economische Planing en Ontwikkeling) de eer aan zichzelf houdt.

De Raad van Ministers heeft besloten Harvey Creton, werkzaam op het kabinet van de vicepresident, te belasten met de waarneming van de functie van directeur op het Planbureau. Sharmila Dwarka, stafmedewerker op het Planbureau wordt eveneens per 1 december belast met de functie van onderdirecteur Administratieve Diensten. De bond is formeel op de hoogte gesteld van dit besluit. Starnieuws(NEW)

 

Comments are closed.