Deur wapenwinkel in Amerika dicht voor moslims

Obama roept Iran op tot vrijlating Amerikanen
juli 22, 2015
Wederspannig gedrag door politie uitgelokt en verzwegen
juli 22, 2015
Show all

Deur wapenwinkel in Amerika dicht voor moslims

ROTTERDAM - moslims in nederland COPYRIGHT ROBIN UTRECHT

En ook in Amerika weigert een wapenzaak in Florida voortaan wapens aan moslims te verkopen. De eigenaar van de winkel heeft in een videoboodschap zijn winkel in Inverness, een plaatsje ten westen van Orlando, tot moslim-vrijezone verklaard. Hij zegt na de aanslagen op vijf mariniers in Tennessee, door een genaturaliseerde Koeweiti, bang te zijn dat wapens in verkeerde handen vallen.

Door zijn statement is hij flink onder vuur van critici komen te liggen. Zij wijzen er op dat in de Verenigde Staten veel meer doden vallen door schietpartijen van niet-moslims. Een groep die verder ook niet welkom is in de winkel van de wapenhandelaar is de Klu Klux Klan, die afgelopen weekeinde nog demonstreerde omdat de Confederatievlag werd weggehaald bij het Capitool in South Carolina. Belangenorganisaties voor moslims in Amerika beraden zich op een rechtszaak tegen de eigenaar wegens racisme. Terwijl een andere wapenzaak zich intussen achter het voorbeeld van de man in Florida heeft geschaard en ook tot moslim-vrijezone is verklaard.

 

 

1 Comment

  1. Dit is ook discriminatie om vanwege geloofsovertuiging geweigerd te worden. Hoe staat het met die jongeman die de mensen heeft neergeknald…….rotzooi. De staat moet zijn vergunning intrekke.