Details over aanrijding Jagernath Lachmonstraat

Schoolvervoer niet lamgelegd; OBS wacht tot woensdag
november 17, 2015
HI zegt concrete ondersteuning toe bij ontwikkeling coronie
november 17, 2015
Show all

Details over aanrijding Jagernath Lachmonstraat

Nigel Roeplal (26) heeft maandagmorgen het leven gelaten op de kruising Jagernath Lachmon- en de Coesewijnestraat. Hij zat in een voertuig waaraan de veroorzaker Cleon P. geen voorrang heeft verleend, meldt de politie Public Relations.

Drie slachtoffers zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Nigel had ter plaatse het leven gelaten. De vier slachtoffers waren allen in hetzelfde voertuig.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de autobestuurder Cleon P. reed over de Coesewijnestraat richting Lachmonstraat. Op de kruising Coesewijne- en de Lachmonstraat heeft de autobestuurder geen voorrang verleend. De bestuurder en de andere inzittenden raakten bekneld en moesten met assistentie van de brandweer uit het voertuig worden gehaald. Het ontzielde lichaam van Nigel is in beslag genomen voor obductie. Hij is de 48e verkeersslachtoffer voor dit jaar.

Cleon P. verliet de plek, maar keerde na anderhalf uur weer terug. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Hij had de slachtoffers in hulpeloze toestand achtergelaten.

 

Comments are closed.