Deadline voor beleidsombuiging is zinloos zegt VHP-leider Santokhi

Strijd tegen klimaatverandering gaat door
juni 2, 2017
Rappa signeert zijn boeken bij Vaco
juni 3, 2017
Show all

Deadline voor beleidsombuiging is zinloos zegt VHP-leider Santokhi

Er is volgens VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi bewust geen deadline verbonden aan de verklaring die tijdens de politieke manifestatie van 20 mei is aangenomen.

In die verklaring is de regering opgeroepen om per direct haar beleid om te buigen om zo de verarming in de samenleving een halt toe te roepen. Indien er geen beleidsomgeving wordt geconstateerd, wordt van de regering geëist om af te treden.
Delen van de samenleving waaronder actiegroepen zoals ‘We Zijn Moe’, vinden de verklaring van de oppositie een zwakke en vage vertoning, omdat er geen deadline is genoemd.
Volgens Santokhi is dat, omdat het besluit om de regering op te roepen haar mandaat terug te geven afhangt van de maatregelen die getroffen dienen te worden en de mate van druk daarvan op de samenleving.

Chandrikapersad Santokhi, VHP-voorzitter, die nu zegt dat er bewust voor is gekozen geen deadline te verbinden aan de oproep, van de gezamenlijke oppositie, aan de regering om het beleid drastisch om te gooien. Deze oproep dateert van 20 mei.

Comments are closed.