Dc Miranda is voorstander extra straffen voor vuil dumpen

Onderwijs komt met zwangerschapsprotocol
juli 25, 2016
De Telesur 10 Mobiel Met Tattoo
juli 25, 2016
Show all

Dc Miranda is voorstander extra straffen voor vuil dumpen

Districtscommissaris (dc) Jerry Miranda is blij dat er overleg wordt gevoerd met de procureur-generaal, Roy Baidjnath Panday, over het illegaal dumpen van vuil. Alle districtscommissarissen hebben hier last van. Daarom is besloten samen te bekijken met het Openbaar Ministerie (OM)om hogere boetes op te leggen aan mensen die zich schuldig maken aan deze praktijken.

Aan Starnieuws zegt dc Miranda dat mensen die op heterdaad zijn betrapt bij het dumpen van vuil aan onder meer de Smeltzweg, het verlengde van de Jozef Israëlstraat, de Kleine Straat en op Leonsberg, een boete opgelegd hebben gekregen.

De boete is veel te laag, vindt de dc van Paramaribo-Noordoost, waardoor mensen het niet echt in hun zak voelen. Daarom is strafverzwaring een betere optie naar zijn mening.

Het commissariaat Noordoost plaatst nu de kentekennummers van voertuigen waarmee illegaal vuil wordt gedumpt op social media. Volgens Miranda is dit een manier om mensen zo te dwingen hun verfoeilijk gedrag af te leren. (starnieuws)

        

Comments are closed.