DC Kurban-Baboe van Nickerie treft veiligheidsmaatregelen

Schalkwijk en Menke kunnen bedenkelijke geldstromen IGSR niet verklaren
januari 25, 2019
Sportverslagen – 25 januari 2019
januari 25, 2019
Show all

DC Kurban-Baboe van Nickerie treft veiligheidsmaatregelen

Wegafsluiting Oostkanaalstraat binnenkort van kracht

 

Districtscommissaris Nisha Kurban-Baboe ziet veiligheid als een prioriteit. In verband hiermee heeft de nieuwe dc van Nickerie besloten binnenkort het laatste deel van de Oostkanaalstraat in Nieuw-Nickerie ’s avonds in het weekeinde af te sluiten. Reeds enkele jaren wordt er nabij de markt worst verkocht en sinds kort zijn er ook BBQ-stands en warungs te vinden.

De standhouders zijn donderdagmorgen door Kurban-Baboe over de maatregel geïnformeerd. Ze heeft hen voorgelegd dat het met het oog op de voedselveiligheid en de veiligheid van de bezoekers deze maatregel wordt geïmplementeerd.

DC Nisha Kurban-Baboe van Nickerie. Ze geeft aan correspondent Ricky Ristie te kennen van plan te zijn meer te doen om de situatie op en nabij het Brasaplein in Nieuw-Nickerie op de vrijdag- en zaterdagavond te verbeteren. Het is gebruik geworden voor personen zich daar te verzamelen voor vermaak en het wordt door zowel het districtsbestuur als de plaatselijke politie gedoogd. In navolging van haar voorganger, Wedperkash Joeloemsing, ziet Kurban-Baboe de activiteit, tenminste voorlopig, niet verdwijnen.

Comments are closed.