DA 91 bij 28-jarig bestaan: Gaat einde maken aan “politiek verval”

Dagbladen overzicht – 11 maart 2019
maart 11, 2019
Gewijzigde verkeerssituatie Zwartenhovenbrugstraat en van ’t Hogerhuysstraat maandag ingegaan
maart 11, 2019
Show all

DA 91 bij 28-jarig bestaan: Gaat einde maken aan “politiek verval”

Partijleuze: ‘Politiek tra fasi’

“DA ’91 zal moeten strijden voor de vrijheid, want het is een liberale partij en vrijheid is daarbij de basis van alles”. Dat zei de partijvoorzitter Angelic Alihusain-Del Castilho zaterdagavond bij de viering van het 28-jarig bestaan van DA ’91 op 10 maart. Del Castilho stond stil bij de verslechterende economische situatie in Suriname ten gevolge van het regeringsbeleid. Voor haar is het tijd dat de samenleving gaat kiezen voor deskundigheid in plaats van partijloyaliteit, om wederom die vrijheid nodig voor welzijn en welvaart te verwerven.

28 jaar integriteit en normen in de politiek zijn volgens de voorzitter van het DA ‘91 Jongeren Forum, Grushenka Rozen, de basisprincipes van de partij. Rozen is van mening dat deze door de jaren heeft bewezen over volwassenheid en kennis te beschikken.

Volgens de partijraadvoorzitter Sunil Oemrawsingh moet het volk wakker worden en de morele waarde herstellen. De partij gaat voor een nieuwe republiek gebaseerd op bepaalde sociaal-maatschappelijke en ethische kernwaarden. Indien DA ’91 in het parlement komt zal de grondwet worden gewijzigd om ondemocratische onrechtvaardigheden eruit te schrappen.

Met de viering van het 28-jarig bestaan is de verkiezingscampagne van DA ’91 ingeluid.

Comments are closed.