MAGIC 10 Hitlijst – 23 juni 2018
juni 23, 2018
WK Mobiel – Ranish Wielzen (Mexico) – 23 juni 2018
juni 23, 2018
Show all

Curaçao festivalseizoen aangebroken

Op Curaçao is het festivalseizoen begonnen. Een ware toeristische attractie is Punda Vibes, dat in ongeveer twee jaar tijd uitgegroeid is in een trekpleister. Het jaarlijkse North Sea Jazz Festival, op 31 augustus en 1 september dit jaar, heeft wederom grote headliners als Sting & Shaggy, Christina Aguilera, Cee Lo Green en anderen. Velas Americas is een zeilbotenrace die wordt gehouden van 15 tot en met 18 juli en ook duizenden bezoekers aantrekt.

Punda is een wijk in Willemstad, hoofdstad van het eiland, waar mensen elke donderdagavond van een scala aan eten, muziek, lokale kunst en cultuur genieten.

Ryan Rozenblad bevindt zich momenteel op Curacao en hij stuurde het volgende verslag op voor Radio 10, zodat luisteraars voor een deel mee kunnen genieten van wat Punda Vibes inhoudt.

Een verslag was dat van Ryan Rozenblad voor Radio 10, vanuit Curaçao. Zaterdag wordt de 5e editie van de Curaçao Infomart, op het parkeerterrein van Royal Torarica, gehouden. De activiteit is van de Curaçao Tourist Board en bedoeld om de Surinaamse toerist te interesseren het eiland te bezoeken.

Comments are closed.