Cultuur specialisten scouten in Suriname voor jaarlijks festival op Cuba

Regering maakt geld voor controle kiezerslijsten nog niet vrij
februari 21, 2014
Sport 21 februari
februari 21, 2014
Show all

Cultuur specialisten scouten in Suriname voor jaarlijks festival op Cuba

De Surinaamse cultuur staat centraal bij de 2014 editite van het jaarlijkse Festival de Fuego op Cuba.  Speciaal hiervoor zijn er momenteel twee cultuur specialisten uit Cuba op bezoek in Suriname. De twee zijn de afgelopen dagen druk bezig geweest met het zoeken naar interessante acts met de bedoeling die tijdens het festival te presenteren zegt Hariandi Todirijo van het directoraat cultuur van het ministerie van onderwijs en volksontwikkeling.

Als sluitstuk van de audities wordt morgen, vrijdag, in Sana Budaya Suriname Noche del Cultura oftewel de Suriname Cultuuravond gehouden. Tijdens dit evenement, speciaal voor podiumkunsten, worden opvoeringen gedaan uit de verschillende culturen die Suriname rijk is zegt Todirijo.

Hariandi Todirijo van het directoraat cultuur van het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling over de Suriname’s rol als themaland op het de 2014 editie van het jaarlijks Festival de Fuego op Cuba. Morgen vrijdag wordt een auditieavond, de Suriname Noche del Cultura, gehouden in Sana Budaya.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.