COVID-19-maatregelen dinsdag 16 november 2021 tot nader order

Wet openbaarheid van Bestuur biedt burgers het recht regering ter verantwoording te roepen
november 18, 2021
TotalEnergies werkt samen met regering in eerste carbon credit arrangement
november 18, 2021
Show all

COVID-19-maatregelen dinsdag 16 november 2021 tot nader order

In essentie zijn de maatregelen van de vorige periode verlengd. De aangekondigde maatregelen gelden tot nader order. Indoor dining is toegestaan voor gevaccineerden of degene die beschikken over een negatief Covid-19 testresultaat niet ouder dan 24 uur.

Voor nationale feestdagen is het uitgaansverbod niet langer vanzelfsprekend van toepassing. Er zullen steeds specifieke bepalingen gelden. Het uitgaansverbod is vanaf 16 november dagelijks van 23:00 uur in de avond tot 05:00 uur in de ochtend. Het is verboden deel te nemen aan een groep van meer dan 10 (tien) personen. Uitgezonderd zijn De Nationale Assemblée, de Regering, de Staatsraad, leden van het Hof van Justitie en personen uit de zorg, veiligheid en essentiële diensten. Alle overheidskantoren zijn in deze periode open, met in achtneming van de geldende preventieprotocollen.

Nachtclubs, dancings, discotheken en dergelijke, Bordelen en Bars blijven gesloten.  Het dragen van mond- en neusbedekking buiten het eigen huis is verplicht, met name bij het betreden van ruimten.  Neem de 1,5 meter fysieke afstand, de zogeheten COVID19-afstand altijd in acht. Was regelmatig uw handen met zeep en water of gebruik een handsanitizer.

Comments are closed.