Commissariaat Noord Oost en lokale onderneming gaan akkoord met rehabilitatie Valliantsplein en fontein

EBS nog midden in transformatieproces zegt Rabin Parmessar
oktober 5, 2018
Kinderen met Cerebrale Parese hebben ook recht op sport
oktober 5, 2018
Show all

Commissariaat Noord Oost en lokale onderneming gaan akkoord met rehabilitatie Valliantsplein en fontein

JOG Hospitality nv zal het beheer en onderhoud van het Valliantsplein voor de komende 20 jaar onder supervisie krijgen. Zo heeft het bedrijf zich voor de komende periode gecommitteerd aan het willen rehabiliteren en onderhouden van het in verval geraakte fontein en in goede staat houden van het monumentaal klokkenhuis op het Valliants plein.

Met deze aanpak zal het aanzien rond en om het Valliants plein, aanzienlijk worden verbeterd. Dit zegt Mike Nerkust, districtscommissaris van Paramaribo Noord Oost.

Nerkust zegt dat het om een van de eerste Public/Private Partnership projecten gaat die commissariaat Paramaribo Noord-Oost met het lokale Bedrijfsleven onderneemt.

U hoorde andermaal districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo Noord Oost. Het commissariaat is met een lokale onderneming overeengekomen dat op korte termijn, het Valliantsplein inclusief, de fontein duurzaam zal worden aangepakt. Als wij Nerkust mogen geloven zal deze aanpak, het commissariaat, geen geld kosten. De financiering van het rehabilitatie plan Valliantsplein en omgeving komen volledig voor rekening van voornoemd bedrijf JOG Hospitality nv.

Comments are closed.