Christelijke school krijgt leslokaal gedoneerd door Rotaract en Grassalco

Naks houdt muziekkamp en tournee naar Albina en St.Laurent
maart 16, 2014
Today in Pop History
maart 17, 2014
Show all

Christelijke school krijgt leslokaal gedoneerd door Rotaract en Grassalco

De Christelijke school aan de Lotjessteeg heeft sinds donderdag een nieuw klaslokaal erbij. Rotaract Club Paramaribo en staatsmijnbouwbedrijf Grassalco, hebben voor de oplevering van het lokaal gezorgd. De totale  investering voor de bouw van het nieuw leslokaal heeft ongeveer twintigduizend SRD gekost. Juffrouw Djojodiwongso-Amatpawiro laat optekenen dat de school het heel lang heel moeilijk heeft gehad. Het gebouw waarin de school toen gehuisvest was, werd door omstandigheden enkele jaren terug verkocht. Na een complete verhuizing naar de Lotjessteeg bleek het aantal leslokalen niet voldoende.

Een blije juffrouw Djojodiwongso-Amatpawiro eerder deze week bij de oplevering van een extra lokaal voor de peuters van de Christelijke school aan de Lotjessteeg. De Christelijke school behoort tot het Bijzonder onderwijs en valt onder Stichting Scholen met de Bijbel.

De school kampt al jaren met een klaslokaaltekort en moest de leiding vaak genoeg klassen clusteren om de verschillende lesonderdelen toch nog vlot af te kunnen werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.