Meer financiele steun nodig voor aanpak ordening Tapanahony gebied
september 29, 2017
Tijdelijke neerlegging functies op advies medisch team
september 29, 2017
Show all

Chinese tak op Markt Zuid geopend

Het is nog even wennen voor veel consumenten, maar het zal gauw blijken dat de komst van de Chinese tak op Markt Zuid van bijzondere betekenis zal zijn voor de omgeving. Deze overtuiging sprak Mike Nerkust, DC van Paramaribo Noord-Oost uit, donderdag bij de officiële opening van de nieuwe standplaats voor Chinese marktventers.

Nerkust verwacht vooral een coöperatieve opstelling van de overige marktverkopers. Deze oproep geldt immers ook voor de marktvereniging. Alleen door samenwerking en een positieve opstelling zal de markt uitgroeien tot een interessante ontmoetingsplaats van kopers en verkopers.

Zhang Renjian is vertegenwoordiger namens de Chinese Federation Unit. Hij is blij dat zijn vereniging een bijdrage mag leveren aan het verkoopgebeuren onder de markt.

U hoorde als laatst nog een Chinese marktverkoper en de klant die zich tegoed deed aan een net uit de pan gebakken verse snack. Naast het commissariaat Paramaribo Noord Oost, heeft ook de Chinese ambassade in ons land bijgedragen tot de opening van de nieuwe locatie voor Chinese marktventers op Markt-Zuid.

Comments are closed.