‘Chinees Nieuwjaar moet toeristische trekpleister worden’

Ontruimingsprocedure huurwoning krijgt wettelijke basis
januari 15, 2020
Vrouw steekt zichzelf in brand
januari 15, 2020
Show all

‘Chinees Nieuwjaar moet toeristische trekpleister worden’

De viering van het Chinees Nieuwjaar op 25 januari wordt groots aangepakt. Dat zei minister  Stephan Tsang van Handel, Industrie en Toerisme woensdag op een persconferentie. De chinese jaarwisseling moet een toeristische attractie worden. Er zijn gesprekken gevoerd met touroperators, hotels, restaurants en luchtvaartmaatschappijen. Samenwerking en clustering van organisaties zal ontwikkeling moeten brengen in deze sector, meent de bewindsman.

De concentratie van de activiteiten zal zijn rondom het Onafhankelijksplein. Een braderie, een foto-tentoonstelling in de Congreshal en optredens van een acrobatengroep uit China staan op programma. Maar ook een vuurwerkshow op de brug over de Surinamerivier.

Stephen Tsang, de minister van Handel, Industrie en Toerisme. De vuurwerkshow start om negen uur ‘s avonds en duurt ongeveer 25 minuten. Vanaf vier uur ’s middags zal een gedeelte van de brug worden afgesloten. Tijdens het afschieten zal de brug wel geheel worden afgesloten. Op 25 januari, het Chinees Nieuwjaar, begint het jaar van de ‘Rat’

Comments are closed.