Staatsbegroting gehalveerd
oktober 1, 2015
Coöperatie kwatta begint groente winkel
oktober 1, 2015
Show all

China schenkt geld voor 1000 woningen

Er worden voorbereidingen getroffen voor de bouw van 1000 woningen, die zullen worden opgezet met geld uit een schenking van de Volksrepubliek China. Deze mededeling deed President Desi Bouterse woensdag tijdens zijn jaarrede.

Het opzetten van deze woningen moet gezien worden als een onderdeel van het voornemen van het kabinet Bouterse om te proberen de woningnood te lenigen.

12 Comments

 1. Sander Emanuels schreef:

  Is dat iets voor een jaarrede? Pffffffff…… 🙁

 2. Misman Aliredjo schreef:

  Is heel goed dat China ons geld geeft om 1000 woningen op te zetten, wat gaat er gebeuren en wat gaan we doen ? als na twee jaren twee miljoen chinezen naar Su komen immigreren.

 3. Chandra Mungar schreef:

  Begint al pfffff…

 4. Chandra Mungar schreef:

  Aadj oethel bihaan toetelll ja.

 5. Maar wie gaan deze huizen dan krijgen??? Ckr niet ht arme volk die srd 800,– verdiend per maand n grote gezinnen hebben.

 6. Wyngaard Berry schreef:

  daardoor word suriname strax een kolonie van china .die chinezen zijn te slim en dat ding mang ai no mang opo ete !!

 7. 1000 woningen hoe staat het dan met licht en water aansluitingen ,wegennet is dat ook erbij ? Ik zou de president vragen als hij dat geld niet beter kan besteden aan de scholen . kijk wat ze krijgen !

 8. 1000 woningen gelijk aan 10.000 Chinezen

 9. Sandra Baal schreef:

  Dus dat..de skool boeken horen tuis in de vuilniszakken ….

 10. Sandra Baal schreef:

  jaar in jaar uit.just the same..we gan nu 33 jaren terug lieve mensen…de armen worden armer..de ambtenaren worden armenaren…

 11. Harvey Rink schreef:

  Ik vraag me af of het huisvesting probleem zo dringend is dat ze weer zo veel geld gaan lenen.ze gaan weer flink graaien.en daarvoor weer n paar honderden chinezen in Suriname.