Castelen gaat voor nieuwe termijn als SPA-voorzitter

Dagbladen overzicht – 7 maart 2019
maart 7, 2019
Suriname helpt Frankrijk bij pakken drugssmokkelaars
maart 7, 2019
Show all

Castelen gaat voor nieuwe termijn als SPA-voorzitter

Partij houdt op 1 juli congres

 

Guno Castelen stelt zich beschikbaar om herkozen te worden als voorzitter van de Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA). Dat zegt hij in het programma ’10 Op Zondag’ dat dit weekeinde wordt uitgezonden. Hoewel Castelen zegt het enorm druk te hebben met andere werkzaamheden, maakt zijn verantwoordelijkheidsgevoel dat hij beschikbaar is. Echter, dat betekent niet dat een volgende termijn nu al een uitgemaakte zaak is.

De tien afdelingen van de SPA worden voor het einde van de maand formeel op de hoogte gesteld van de bestuursverkiezingen. Met het oog op een vlotte voorbereiding op de stembusgang van mei 2020, is besloten het congres op 1 juli, de jaardag van de partij, te houden.

Het is nu zaak dat de afdelingen van de partij weer actief worden, zegt Castelen. De SPA houdt er rekening mee dat het op zoek moet naar ruim negenhonderd kandidaten voor de districts- en ressortsraad en De Nationale Assemblee.

Guno Castelen, de voorzitter van de Surinaamse Partij van de Arbeid. Zondag aansluiten op het nieuws van twaalf uur, hoort u het complete interview met de SPA-voorman.

Comments are closed.