CARICOM Jeugd ambassadeursprogramma 2020 bekend

BOG start dengue-bespuitingen in woonwijken
februari 3, 2020
Bankiersvereniging wil probleem kasreserve snel oplossen
februari 3, 2020
Show all

CARICOM Jeugd ambassadeursprogramma 2020 bekend

Het CARICOM Jeugd ambassadeursprogramma 2020 is bekend. Tijdens de eerste vergadering voor het jaar is het jaarplan gepresenteerd. Er zijn tegelijkertijd verschillende commissies geïnstalleerd voor het uitvoeren van de activiteiten. De ondersteunende sub-jeugdambassadeurs die belast zullen worden met de organisatie maken deel uit van de commissies. Echter, het animo van hun zijde bleek wat minder, volgens CARICOM Jeugdambassadeur Dwight Prade. Desondanks wordt er ook voor de afwezigen plaats ingeruimd om een bijdrage te leveren.

Het is de bedoeling dat alle geplande projecten en activiteiten ook nu weer worden uitgevoerd. Het lukte de organisatie om dit in 2019, met een begroting van 2 ton SRD, voor elkaar te krijgen.

Ondersteunende Youth Officers Abigail Dalger en Damian Pansa woonden de vergadering bij en waren het eens met de planning. Dalger zal haar bijdrage leveren aan de Commissies Cultuur, Onderwijs en Anti-discriminatie, terwijl Pansa de Commissies Sport en Recreatie en Teamontwikkeling ondersteunt.

De CARICOM Youth Ambassadors meeting, waarbij hun jaarplan 2020 werd gepresenteerd, vond plaats in de Congreshal.

Comments are closed.