C-47 ziekenhuisbonden willen volwaardige COVID-19 waardering

Politicoloog Breeveld over heengaan Eugéne Gessel: Bijdrage historicus en politiek analist van grote betekenis voor land
oktober 26, 2020
Avondklok gaat om 10 uur ’s avonds in
oktober 26, 2020
Show all

C-47 ziekenhuisbonden willen volwaardige COVID-19 waardering

De werknemersbonden bij de Regionale Gezondheidsdienst (RGD), het Diakonessenhuis en Sint Vincentius Ziekenhuis (SVZ), onder leiding van Robby Naarendorp, willen een volwaardige COVID-19 waardering. En die moet in gelijke verhouding aan een ieder in de zorg worden toegekend. Dit, omdat de regering heeft besloten aan geselecteerde groepen de coronatoelage toe te kennen. Ook zou de vergoeding volgens de bonden berekend moeten worden vanaf maart in plaats van augustus. De bonden maken hun ontevredenheid kenbaar in de hoop dat de overheid zal inspelen, aldus Robby Naarendorp, de ondervoorzitter van de Vakcentrale C-47. De situatie is nijpender dan wordt gedacht. Hij doet dan ook een oproep aan de overheid om ervoor te zorgen dat er rust komt binnen de gezondheidszorg.

Robby Naarendorp, ondervoorzitter van C 47. Hij geeft leiding aan diverse ziekenhuis-personeelsbonden. En die zijn helemaal niet tevreden over de manier waarop de COVID-19 waardering van de overheid is toebedeeld. Het zorgpersoneel wil ook betere werkvoorzieningen.

Comments are closed.