BvL-voorzitter doet aangifte tegen geroyeerd ALS-bestuur

Dagbladen overzicht – 18 maart 2020
maart 18, 2020
Ook actiegroep ALS overweegt stap naar de rechter
maart 18, 2020
Show all

BvL-voorzitter doet aangifte tegen geroyeerd ALS-bestuur

Voorzitter van de Bond van Leraren Reshma Mangre heeft dinsdag op een persconferentie flink uitgehaald naar de zogeheten actiegroep van de Alliantie van Leerkrachten[ALS). Mangre zegt aangifte tegen hen te hebben gedaan bij de politie wegens diefstal, verduistering, smaad en laster. Volgens de vakbondsleidster is er een lastercampagne tegen haar begonnen sinds haar aankondiging over haar intrede in de politiek. Via sociale media heeft de groep, die bestaat uit 4 geroyeerde bestuursleden, beschuldigingen jegens haar geuit zegt Mangre. Naar hun zeggen voert ze een dictatoriaal beleid door onder meer nieuwe bestuursleden te kiezen zonder het houden van verkiezingen. Ook zou de BvL-voorzitter invloed hebben gehad op het intrekken van de bondsdagen door het Ministerie van Onderwijs en het stichtingsbestuur van Sanatan Dharm.

Het verwonderd Mangre dat de groep naar de media stapt, terwijl het BvL/ALS-bestuur geprobeerd heeft zaken intern op te lossen.

BvL-voorzitter Reshma Mangre. Ze heeft maandag aangifte gedaan tegen de actiegroep bestaande uit geroyeerde leden van de ALS. Zij houden woensdagmorgen om 10.00u een persconferentie in Theater Unique.

Comments are closed.