BVL en ALS maken zich op voor harde strijd tegen basja-gedrag regering

Radio 10 Sport donderdag 7 september 2017
september 7, 2017
Nieuwe verkeers installaties binnenkort actief zegt Henk Wip
september 7, 2017
Show all

BVL en ALS maken zich op voor harde strijd tegen basja-gedrag regering

De overheid is op oorlogspad met BVL en ALS. Daar zijn de onderwijsbonden heilig van overtuigd. Tijdens een druk bezochte algemene ledenvergadering is woensdag (gisteren) gesproken over een reeks van maatregelen die door de regering, met name het ministerie van onderwijs, in de maak zijn. Het gaat om maatregelen die volgens BVL/ALS-voorzitter Wilgo Valies geplaatst moeten worden in het kader van een wraakactie vanuit de regering omdat de bonden het afgelopen schooljaar hebben gestaakt.

Volgens Valies heeft hij de informatie dat de regering van plan is bepaalde toelagen af te schaffen, een grootschalige mutatie voor te bereiden, bestuursleden van de bond aan te manen de tijd voor bondszaken in te leveren en moeten leerkrachten tot drie uur op de scholen blijven. Opmerkelijk is dat deze maatregelen alleen betrekking hebben op leerkrachten aangesloten bij BVL en ALS.

 De alv heeft gisteren besloten om zich op te maken voor een bitter een harde strijd tegen wat zij noemt deze wraakactie vanuit de regering om de BVL en ALS uit te schakelen:

Wilgo Valies BVL/ALS-voorzitter.  Volgens hem is de overheid op oorlogspad met de BVL en de ALS.

Comments are closed.