Busterminals Ondrobon officieel in gebruik

Speler Nigel Hasselbaink is klaar voor Natio
november 15, 2019
10 Mobiel – Miguel Van Assen – 15 november 2019
november 15, 2019
Show all

Busterminals Ondrobon officieel in gebruik

In aanwezigheid van minister Vijaj Chotkan van Openbare Werken, Transport en Communicatie, vindt nu (15u) de opening plaats van de busterminals bij Ondrobon. Met de bouw van grote parkeerhavens streeft het ministerie naar een stukje ordening van de lijnbussen. Tot aan dit moment hebben de bussen op verschillende plekken in de binnenstad hun standplaats. Met de oplevering van de busterminals kan gerust worden gesteld dat een eind komt aan de zogenoemde wild west situatie, verzekert minister Chotkan.

De regering wil met de komst van de terminals de bussen zoveel als mogelijk uit de kom van de binnenstad halen, zei minister Chotkan tot slot. De modern ingerichte terminals zijn ook voorzien van goede sanitaire faciliteiten en kantines.

Voorafgaand aan de opening was het Directoraat Openbaar Groen donderdagavond druk bezig de laatste hand te leggen aan schoonmaakwerkzaamheden. Met behulp van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij en het Korps Brandweer Suriname, hebben de terminals een wasbeurt gehad, verneemt RADIO10 van onderdirecteur Anwar Moenne.

Anwar Moene, Onderdirecteur Technische Dienst bij Openbaar Groen. De drie busterminals bij Ondrobon zijn opengesteld en overgedragen aan de gemeenschap. Passagiers moeten vanaf vandaag de gewijzigde situatie goed in de gaten houden.

Comments are closed.