Brunswijk niet te spreken over wilde occupatie Dalian Project

Vandaag In Het Verleden – 22 oktober 2021
oktober 22, 2021
10 Mobiel – Mario Vermeer – 22 oktober 2021
oktober 22, 2021
Show all

Brunswijk niet te spreken over wilde occupatie Dalian Project

Regering staat achter tariefsverhoging Telesur

De politieke partij ABOP ontkent dat zij iets te maken heeft met de occupanten die de afgelopen dagen huizen op het Dalian Project te op Paramaribo Noord hebben gekraakt. Hoewel er enkele partijprominenten zijn gesignaleerd tijdens het kraken van de huizen, zegt de coalitiepartij daar niet achter te staan.

Vicepresident Ronnie Brunswijk, tevens voorzitter van de ABOP, zei gisteren in De Nationale Assemblee dat de mensen uiterlijk vandaag de plek moeten verlaten. Indien zij dit niet doen, zullen zij met de sterke arm uit de huizen gezet worden:

De regering is in het parlement ook om verantwoording gevraagd over de nieuwe tarieven van telesur die per ingaande 1 november verhoogd zullen worden. Het telecommunicatiebedrijf zal dan marktconforme wisselkoersen doorvoeren. Volgens Brunswijk zou de verhoging reeds lang terug moeten plaatsvinden, maar was met Telesur afgesproken om die uit te stellen naar 1 november:

Vicepresident Ronnie Brunswijk gisteren in De Nationale Assemblee over de aankomende tariefverhoging bij Telesur en het occupatievraagstuk op het Dalian project in Paramaribo Noord.

Comments are closed.