Bruggen weer dicht Voornamelijk sprake van weekend lockdown-overtreders

Harde straffen toeristen bij overtreding quarantaineregels Regering merkt steeds meer feesten op
november 24, 2020
Sportverslagen – 24 november 2020
november 24, 2020
Show all

Bruggen weer dicht Voornamelijk sprake van weekend lockdown-overtreders

Er zijn in de eerste drie weken van november tussen 1 tot en met 18 november minder overtredingen van de gedeeltelijke lockdown geregistreerd dan de voorgaande maanden. In de gehele maand oktober zijn er 511 personen opgebracht. Tussen 1 november en 18 november is dit teruggevallen naar 205 personen. Dit zei minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie maandag op een persconferentie.

Opmerkelijk is wel dat een groot deel van de personen die de afgelopen weken staande zijn gehouden tijdens de avondklok, feestgangers zijn. Het leek de goede kant op te gaan totdat op de politie facebook-pagina gisteravond werd gemeld dat in het weekend van 20-23 november alleen al 239 overtreders werden opgebracht. Opvallend is ook dat de belangrijke verbindingsbruggen van en naar het uitgaanscentrum van Suriname na de lockdown-tijd behoorlijk druk waren. Die worden nu vanaf 11 uur afgesloten voor het verkeer.

Personen die niet voor 11 uur over de bruggen gaan, zullen de lockdown-avond voor de brug in het voertuig moeten doorbrengen, en wel onder toeziend oog van de politie.

Comments are closed.