Bromfietser dood na aanrijding

Servicestation houders bond: “Situatie lang niet zo nijpend geweest als nu”
augustus 13, 2014
Chinese woningfabriek zal ook regio voorzien
augustus 13, 2014
Show all

Bromfietser dood na aanrijding

Als gevolg van een aanrijding maandagmiddag aan het Molenpad is de bromfietser Latoya Bogati om het leven gekomen. Bogati verleende geen voorrang aan een voertuig dat achter haar reed toen ze rechts de Adrianusstraat wilde inslaan.

De chauffeur van dat voertuig verkeerde onder invloed van alcohol. “De man reageerde laat op de manoeuvre van Latoya Bogati waardoor hij haar aanreed en zij zwaargewond raakte”, zegt politiewoordvoerder Humphrey Naarden aan de Ware Tijd. De dronken bestuurder reed ook een aankomende fietser aan. Het ongeval heeft zich rond vier uur ’s middags voorgedaan.

Beide slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor medische behandeling. Omstreeks zeven uur ’s avonds kreeg de politie melding van het ziekenhuis dat de bromfietser aan haar verwondingen is overleden. De fietser werd voor observatie in de ziekeninrichting opgenomen. Zijn verwondingen waren minder ernstig, zegt Naarden.

Hij benadrukt dat de overledene als veroorzaker van de aanrijding wordt aangemerkt. De bestuurder van de auto, een 38-jarige man, is echter aangehouden en in verzekering gesteld voor het rijden onder invloed van alcohol.

 

 

1 Comment

  1. Florita Robinson schreef:

    Hoe verleent men voorrang aan iemand die achter je rjdt……Alsjeblieft leg me uit…. ..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.