Brokopondo klaar voor “eerste Srefidensi viering”

Trekkersrol voor Cultuur bij realisatie ‘Hal voor Kunst’
november 2, 2017
Simons wil begrotingsbehandeling 15 december afronden
november 2, 2017
Show all

Brokopondo klaar voor “eerste Srefidensi viering”

Terwijl de politie en militaire eenheden zich de komende dagen in Paramaribo voorbereiden op de srefidensi-parade  op 25 november, wordt in het organiserend district Brokopondo hard gewerkt aan de organisatie rond de viering van onafhankelijkheidsdag.
Dit jaar valt  Brokopondo de eer te beurt om de festiviteiten waaronder de traditionele parade en het defile te organiseren.
Als wij district commissaris Kenya Pansa mogen geloven, dan is Brokopondo klaar voor het Srefidensi feest.

Een enthousiaste Districtscommissaris Kenya Pansa van Brokopondo . Radio10 sprak haar op het commissariaat in Brokopondo Centrum.
Over de voorbereidende aanloop naar de onafhankelijkheidsveiring in Brokopondo.
De festiviteiten zullen zich concentreren in het ressort Brownsweg met ongeveer  9000 geregistreerde personen gehouden.Hier in hoofdstad  Paramaribo oefenen de verschillende eenheden van 03 tot en met 23 november voor de te houden parade en defile. Deze vooroefeningen worden gehouden in de omgeving van Zorg en Hoop. De oefendagen zijn 3, 10, 15 en 17 november. De pre-generale en de generale oefeningen zullen volgens planning op dinsdag 21 en donderdag 23 november plaatsvinden. De pre-generale wordt gehouden in de omgeving van de Memre Buku kazerne aan de Gravenbergstraat en omgeving.
De generale repetitie zal op 23 november aan de Jagernath Lachmonstraat plaatsvinden, en wel het weggedeelte gelegen tussen de rotonde en de Leysweg.
De politie doet een beroep op weggebruikers om zoveel als mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie op te volgen op beide dagen om ongerief te voorkomen

Comments are closed.