Braziliaanse Culturele markt moet culturele band met zuiderburen bevorderen

Nieuw gezicht Centrale Markt langzaam maar zeker een feit zegt Lecton
september 19, 2017
Vice President Adhin voorspelt drukker, maar transparanter begrotingsjaar
september 19, 2017
Show all

Braziliaanse Culturele markt moet culturele band met zuiderburen bevorderen

De Braziliaanse Culturele markt (Feira Cultural Brasileira), moet niet alleen de Surinaamse en Braziliaanse cultuur samenbrengen en bevorderen, maar ook de leefgewoonten, tradities, handel de culinaire hoogstandjes en muziek van Brazilië beter leren kennen.

Feira Cultural Brasileira, moet dus uitgroeien tot een indrukwekkende Braziliaanse culturele markt. Afgelopen zondag was de kick-off aan de Jozef Israelstraat, naast de Braziliaanse Parochie “Onze Lieve vrouw van Nazareth”. Het idee van de  Feira Cultural Brasileira komt voor een deel van onze districts commissaris van Paramaribo Noord Oost, Mike Nerkust.

Jai”r Mazin is organisator van de Braziliaanse Culturele markt. Mazin gelooft met deze opzet in een hechtere culturele binding tussen de Braziliaanse en Surinaamse bevolking.

Een verslag was dat over de Feira Cultral Brasileira die afgelopen weekend van start ging in Paramaribo Noord. Zowel het commissariaat Paramaribo Noord –Oost, alsook het ministerie van Handel Iindustrie en Toerisme staan achter de opzet, met als doel samenwerken op het gebied van culturele uitwisseling, Toerisme en handel.

Comments are closed.