Brandweer manschappen Coronie en Nickerie zijn nonchalante houding regering beu

ISPEAK juicht jongerenbeleid ministerie AW&J toe
november 15, 2021
10 Mobiel – Janice Huur – 15 november 2021
november 15, 2021
Show all

Brandweer manschappen Coronie en Nickerie zijn nonchalante houding regering beu

De manschappen van de Gewesten Coronie en Nickerie zijn het zat. Volgens de bijkans 100 manschappen op deze posten worden ze niet serieus genomen door de regering en wordt er reeds jaren door verschillende ministers van Justitie en Politie erg nonchalant omgegaan met hun eisen voor betere behuizing, persoonlijke uitrusting en de verhoging van diverse toelagen. Daarom zijn zij vanaf vanmorgen in beraad. Volgens vocalpoint brandmeester 1ste klasse, Delano Veira, zal er alleen voor woningbranden of assitentie bij verkeersongevallen worden uitgerukt.

Veira geeft verder aan dat er inderdaad een Brandweer-bond is, maar die moet van tijd tot tijd geprikkeld worden door de leden. Ondertussen wordt de actie van Nickerie landelijk overgenomen, zegt bondsvoorzitter Wendell Oosterwolde. Hij kan helemaal meegaan met de gevoelens van de manschappen in Nickerie.

Wendell Oosterwolde, voorzitter van de bond bij het Korps Politie Suriname. en daarvoor sprak Delano Veira, vocalpoint brandmeeste 1ste klasse. De manschappen van Coronie en Nickerie zijn in beraad. En volgens de bondsvoorzitter wordt deze actie landelijk overgenomen.

Comments are closed.