Brandweer Luchthaven Zorg & Hoop is misnoegd

Volksgezondheiddirecteur: “Niet te vroeg juichen”
november 19, 2021
3 corona doden en 54 nieuwe besmettingen
november 19, 2021
Show all

Brandweer Luchthaven Zorg & Hoop is misnoegd

Keurt handelen departementsleiding af

De brandweer gestationeerd op de Luchthaven Zorg & Hoop is misnoegd. Op een persconferentie die donderdag is belegd heeft de bond haar afkeuring uitgesproken over het handelen van de departementsleiding. Die wil zonder enig overleg, wat ook niet is vereist geeft ondervoorzitter van de bond Olson Kloof toe, veranderingen doorvoeren. Met een dienst als Luchthavenbrandweer mag niet worden gesold, zegt Kloof stellig.

Olson Kloof, ondervoorzitter van de bond bij Luchthavenbrandweer Zorg & Hoop. De dienst roert zich, daar Transport-directeur Estrea Noordzee van het Ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme, heeft bevestigd dat er daar een nieuwe leidinggevende wordt aangesteld. Volgens de bond was er geen vacature daarvoor open. En als dat al zo was geweest, was het beter wanneer die leidinggevende van binnen de dienst zelf afkomstig is.

Het grootste probleem blijft in elk geval dat er geen brandweerwagen is op Luchthaven Zorg & Hoop, wat op zich al zeer ernstige consequenties met zich meebrengt. new

Er was onder de vorige regering goedkeuring gehecht aan de aanschaf van een voertuig, geeft de bond aan. Echter is dat om onduidelijke redenen afgeketst.

Comments are closed.