Bouw luifel Pengel Airport vordert

Bericht besmet drinkwater onjuist zegt Clyde Singwai SWM Hoofd Vestiging Oost
juni 23, 2017
Toy and book drive voor minderbedeelden in Suriname
juni 23, 2017
Show all

Bouw luifel Pengel Airport vordert

Vertrekkende passagiers zullen niet langer nat worden

De bouw van de luifel op de Johan Adolf Pengel Luchthaven verloopt gestaag. De luifel moet zorgdragen voor een verbeterde service naar klanten onder wie vertrekkende passagiers. De huidige situatie zorgt nog al voor veel ongerief.Passagiers lopen dan het risico met hun bagage nat te worden vanwege de regen.Voor dit lopende project is een bedrag van Us 63.000,- uitgetrokken, vernemen wij uit de eerste hand van Vijaj Chotkan, directeur van nv Luchthaven Beheer.

Over de op handen zijn de  aanpassingen op de luchthaven bestaat een regelmatig goede afstemming met de actieve stakeholders benadrukt Chotkan.
Nv Luchthaven Beheer heeft het serieuze plannen voor de toekomst. Op dit moment is een aantal duurzame samenwerkings programmas met diverse regionale vliegmaatschappijen in de pijplijn.Samen met deskundigen worden de voordelen van die samenwerking voor ons land bekeken. 

Vijaj Chotkan, directeur van N.V Luchthaven Beheer, die zegt dat zijn organisatie blijft nadenken over moderniseringsplannen voor de Airport. Luchthavenbeheer heeft de vertrekhal van de Johan Adolf Pengel Luchthaven juli vorig jaar overgenomen van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij. Die had de locatie toen al ongeveer 20 jaar in beheer. Chotkan zegt dat de vertrekhal nu aangepast moet worden naar de gangbare internationale standaarden.

Comments are closed.