Politie Nickerie controleert op donkergetinte voertuigen
januari 22, 2019
Getrouw laat uitspraken Santhoki op massameeting voor zijn rekening in kwestie coke onderzoek
januari 22, 2019
Show all

Bouw crematorium in Winti Wai stopgezet

De bouw van een crematorium in Winti Wai door de ondernemer Poese, is stopgezet door het ministerie van Openbare Werken. Er blijkt in strijd met de bouwvergunning te zijn gehandeld, meldt het ministerie maandag in een persbericht. Er blijkt geen toestemming te zijn gegeven door OW voor de bouw van een crematorium in de buurt. In september 2017 is aan Stichting Kalawatie Poeniet een vergunning afgegeven voor het bouwen van een uitvaartcentrum.

 

“Deze vergunning is bestemd voor de bouw van een uitvaartcentrum met aula’s bestaande uit 2 verdiepingen. Op de bouwtekeningen staan er geen verbrandingsinstallaties aangegeven. Ook de districtscommissaris van Paramaribo, bestuursressort Zuidwest, heeft een ‘verklaring van geen bezwaar’ verstrekt voor het verkrijgen van toestemming van het ministerie voor de bouw van een uitvaartcentrum, geen crematorium”, luidt een passage uit het persbericht.

 

De onderneming Poese is door het ministerie opgedragen om, conform de geldende regels, bouwsels die in strijd zijn met de vergunning af te breken.

Comments are closed.