Bouterse waardeert inzet Santokhi

Vaatonderzoek -en chirurgie uitkomst voor vaataandoeningen
november 2, 2016
Vermoedelijke rovers Tosokreek aangehouden te vliegveld Zorg en Hoop
november 2, 2016
Show all

Bouterse waardeert inzet Santokhi

President Desi Bouterse waardeert de getoonde inzet van de voorzitter van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP). Middels een persbericht van het Kabinet van de President blijkt dat het tweetal gisteren een onderhoud heeft gehad.

Onderwerp van gesprek waren de bezoeken van Santokhi aan Nederland en India.

In Nederland voerde de VHP-voorzitter onder meer besprekingen met diverse politici, vooraanstaande personen en organisaties over zakelijke aangelegenheden alsook actuele nationale- en internationale onderwerpen.

In het Surinaams diasporaveld is er gepolst naar samenwerkingsmogelijkheden en een steunverlening aan met name de worstelende medische sector in ons land.

Santokhi heeft in India met regeringsfunctionarissen overleg gevoerd over meerdere gemeenschappelijke samenwerkings – en ontwikkelingsissues.

Het verslag dat de VHP-voorman aan hem heeft uitgebracht zal president Bouterse delen met de Raad van Ministers (RvM). Daar zal worden nagegaan welke mogelijkheden er zijn om op regeringsniveau zaken verder te begeleiden en te organiseren.

Het staatshoofd zegt ook alle initiatieven toe te juichen die personen en organisaties ondernemen om te helpen bijdragen aan het verlichting van de economische situatie in Suriname.

Comments are closed.