Agressievere voorlichtingscampagne voor E-ID-kaart
maart 30, 2019
Magic 10 Hitlijst – 30 maart 2019
maart 30, 2019
Show all

Bouterse herkozen tot partijvoorzitter

Boodschap luidt: “A tigri wiki”

Duizenden waren vrijdag aanwezig op de massameeting van de Nationale Democratische Partij (NDP). De gevolgen waren files en verkeersopstoppingen van en naar alle wegen rondom partijcentrum OCER.

Na een reeks toespraken van oude en nieuwe partijtoppers kwam de herkozen NDP-voorzitter, tevens president van het land, Desi Bouterse aan het woord.

Voor zijn politieke tegenstanders had Bouterse een duidelijke boodschap: “A tigri wiki.”

De herkozen leider zegt notitie genomen te hebben van de tegenstanders die via diverse fora fel ageren tegen zijn partij. Het dieptepunt voor hem vormde de schoffering van vicepresident Adhwin Adhin, die een feestende menigte toesprak tijdens een Phagwa-viering op het KD-veld in Livorno. Bouterse heeft al zijn partijleden opgeroepen boven alle partijen te staan en de boosdoeners niet met gelijke munt terug te betalen:

De herkozen NDP-voorzitter Desi Bouterse, die vrijdagavond tijdens een massameeting een goed opgekomen menigte toesprak in het hoofdkwartier van de partij, OCER. De partijleider verzuimde niet aantallen van mensen te noemen die vanuit partijen als de ABOP, PL en de VHP de overstap hebben gedaan naar de NDP. Vrijdag was ook de officiële start van de verkiezingscampagne van de politieke organisatie.   

Comments are closed.