Bondsvoorzitter Sallons: ‘OW-minister Nurmohamed kent bond niet bij besluiten’

10 Mobiel – Dean Gorre – 16 maart 2021
maart 16, 2021
Suriname stopt niet met AstraZeneca-vaccin
maart 17, 2021
Show all

Bondsvoorzitter Sallons: ‘OW-minister Nurmohamed kent bond niet bij besluiten’

Bondsvoorzitter Michael Sallons zegt dat de minister van Openbare Werken (OW), Riad Nurmohamed, de organisatie niet kent bij het nemen van zijn besluiten en/of het treffen van maatregelen. Onlangs heeft de bewindsman opdracht gegeven alle telefoonlijnen op OW af te sluiten. Dit deed hij omdat het ministerie nu kampt met een schuld van SRD 700 miljoen aan telefoonkosten, waardoor er een aantal harde maatregelen getroffen moeten worden om het departement operationeel te houden. Voor de zoveelste maal is de medewerkersbond niet betrokken erbij zegt Sallons, die het nieuws ook via een persbericht vernam.

En daarover valt Sallons steeds weer; dat de bewindsman het nalaat de bond te kennen waardoor er volgens hem onnodig spanningen ontstaan die tot acties leiden.

Michael Sallons, voorzitter van de bond van personeel bij het Ministerie van Openbare Werken, dinsdag in gesprek met Radio 10. Hij wil dat met goede gesprekken tussen de bonden en minister Nurmohamed alle probleempunten worden aangekaart om uiteindelijk structureel te worden verholpen.

Comments are closed.