Bizar incident bij bandenzaak was mogelijk ruwe grap

Ambtenaren Grond Inspectie in actie uit onvrede ontheffing diensthoofd
september 13, 2014
Doorbraak in rijstdeal met Venezuela
september 13, 2014
Show all

Bizar incident bij bandenzaak was mogelijk ruwe grap

Niet juiste toedracht in de media

Het is mogelijk dat het incident bij een bandenzaak, waarbij twee jongens een derde ernstig verwondden met een hoge druk luchtslang, bedoeld was als groffe grap. Via de media is het beeld ontstaan dat de twee jongens de tuit van de slang in de anus van een collega hebben gestopt en vervolgens, met hoge druk, lucht in zijn lichaam hebben gespoten.

Hun collega raakte ernstig gewond en moest geopereerd worden. De twee anderen, 15 en 16-jaar oud, zijn door de politie aangehouden.

Maar het relaas dat in de media is verschenen, klopt niet helemaal volgens familie van het slachtoffer. De verdachten zijn wel verantwoordelijk voor het incident, maar zouden, naar zeggen van de familie, de slang niet in de anus van het slachtoffer hebben gebracht.

Eén van de twee zou de tuit tegen het achterste van het slachtoffer hebben gehouden, waarna vermoedelijk de andere de kraan van de luchtcompressor opendraaide, mogelijk om hun collega te laten schrikken. Gevolg was echter dat er, met hele hoge snelheid en druk, lucht in de anus van het slachtoffer is geschoten.

Hij kreeg een zeer pijnlijke en gevaarlijk snee in zijn darm, waarna er levensbedreigende complicaties optraden. Het slachtoffer werd geopereerd, raakte in kritieke toestand en moest enige tijd zelfs aan de beademing gelegd worden.

De verdachten hadden de dag tevoren mot gekregen met het slachtoffer. Maar de drie zouden, naar zeggen van getuigen, aan het begin van de dag van het incident, de ruzie al uitgesproken hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.