Voortzetting rechtszaak politieke partijen tegen de Staat
november 8, 2019
90 Seconden – 9 november 2019
november 9, 2019
Show all

Bigi Boy verlengt contract met UFC

Jairzinho Bigi Boy Rozenstruik heeft zijn contract met de UFC verlengd met zes partijen. De documenten tekende hij vrijdag op een persconferentie in Ramada Hotel. Vorig jaar tekende hij voor vier partijen. De eerste drie won hij middels knock-out, de laatste afgelopen zaterdag tegen Andrei Arlovski. Reden genoeg voor de UFC om Rozenstruik langer aan zich te binden, zegt Barend van Dijk, van het management van de vechter in Suriname.

Op 7 december staat Rozenstruik tegenover UFC-legende Alistair Overeem uit Nederland. Louis DiBono, die ook deel uitmaakt van het management, zegt dat hij blij verrast was dat Rozenstruik is gevraagd voor het gevecht tegen Overeem.

Een overwinning op 7 december zal de ranking van Rozenstruik een enorme boost geven, zegt Dibono. Een plek binnen de top 10 is dan niet ondenkbaar. Hoewel Overeem een geduchte tegenstander is, heeft DiBono vertrouwen in een goede afloop.

Rozenstruik zegt dat met het gevecht tegen Overeem, een droom uitkomt. Voor Bigi Boy is de Nederlander slechts een horde die hij moet nemen om de top te bereiken.

Vanavond is er een Welcome Back Party met Jairzinho “Bigi Boy” Rozenstruik bij de Rooftop in het Ramada Hotel om 20.00u.

Comments are closed.