10 Mobiel – Nisha Sanchit – Jagdeo – 18 mei 2020
mei 18, 2020
Clubs kiezen voor beëindigen voetbalseizoen
mei 19, 2020
Show all

Bestuursambtenaren in actie

Ambtenaren van de Bestuursdienst zijn maandag in actie gegaan. De regering heeft in december goedkeuring gegeven aan deze groep ambtenaren om uit het Functie Informatie Systeem van de Overheid (FISO) te stappen. Glenn Swamipersad voorzitter van de Algemene Bond Personeel Regionale Ontwikkeling zegt dat minister Edgar Dikan de bond toen heeft ontvangen. Er werden beloftes en toezeggingen gedaan, maar die zijn niet gerealiseerd.

De actie wordt door de bestuursambtenaren in alle districten gevoerd. In de brief die gericht is aan de minister van Regionale Ontwikkeling staat dat het salaris van de districtssecretaris in hoogste rang maximaal moet worden vastgesteld op 75% van het loon van de districtscommissaris. Ook eisen de actievoerders een aantal toelagen. De brief werd gelezen door Romeo Ravenberg, shopsteward van de bond.

U hoordeRomeo Ravenberg, shopsteward van de Algemene Bond Personeel Regionale Ontwikkeling en daarvoor de voorzitter van de bond, Glenn Swamipersad. De bond zal dinsdagmorgen de petitie indienen bij het kabinet van de president.

Comments are closed.