Bendeleden bloedbad Texas mogelijk ook door politie gedood

Demonstranten willen platform Shell stoppen
mei 19, 2015
Thaise ex-premier is paspoort kwijt
mei 19, 2015
Show all

Bendeleden bloedbad Texas mogelijk ook door politie gedood

Sommige bendeleden die zondag bij een massale vecht- en schietpartij in het Amerikaanse Waco om het leven kwamen, zijn mogelijk geveld door politiekogels. De lokale politie sluit niet uit dat agenten die het vuur openden leden van de motorbendes raakten. ”Ze begonnen op onze agenten te schieten en onze agenten schoten terug”, aldus woordvoerder Patrick Swanton op maandag.

Daags na de schietpartij hebben de lokale autoriteiten bijna honderd wapens gevonden in sportbar Twin Peaks en op de parkeerplaats waar de bendes elkaar te lijf gingen. Het gaat onder meer om boksbeugels, messen en knuppels. Negen mensen vonden de dood, achttien bendeleden raakten gewond. De politie arresteerde bijna tweehonderd bikers. De autoriteiten vrezen wraakacties. Zondagavond en in de nacht naar maandag kwam het al tot dreigementen, niet alleen aan het adres van agenten maar ook bij ziekenhuismedewerkers.

1 Comment

  1. Regillio Wyndal schreef:

    Hahahahaha karma is on his way Amerika never forget the innocent blood that you have spread over the whole wide world. One love 2 you all. Taliban