Belfort zwijgt over wanbeleid op Vreemdelingen Zaken

Dennis Bainoe start met eigen voetbal academie
september 28, 2015
Kwaliteit onbekende medicijnenmerken moet onder het vergrootglas
september 29, 2015
Show all

Belfort zwijgt over wanbeleid op Vreemdelingen Zaken

Ondanks er flink gebeukt wordt op het beleid dat onder zijn gezag is gevoerd op Justitie en Politie, blijft ex-minister Edward Belfort de lippen stijf op elkaar houden. De ex-bewindsman heeft notitie genomen van de zware beschuldigingen die er zijn geuit door zijn opvolger onder andere bij de afdeling Vreemdelingen Zaken. Daar zou er op grote schaal worden gesjoemeld met verblijfsvergunningen.

4 Comments

 1. Geo Camie schreef:

  Pre bigi interpol id dragen. Moet interpol wanted worden

 2. Edwin Renardus schreef:

  Na zomaar amang bing kies a interpol paspoort , nu is het inleveren tigri zondroh barba . want als je een Directeur op jouw ministerie kan hebben met een valse id kaart da was jij ook niet geschikt als min.Justpol . Doe de eer naar je gemeente toe want je ben tog een gelovige ? En ga je niet belachelijk maken als DNA lid , bedank als DNA lid want dat ben je ook niet waard !!!!

 3. Sander Emanuels schreef:

  Is er bewijs geleverd van wat dan ook? Waar moet hij op reageren dan? Wat was Rusland zijn reactie over die mega fraude bij EBS? Heeft iemand iets gehoord? Wat was Abrahams zijn reactie op de reden waarom hij ontheven is OW&V etc etc…paars oen moes sab oen srefie, met boter op je kop, moet je niet in de zon staan kletsen…

 4. Aniel Ram schreef:

  Nanga Sem tiki sa a belie bing nak ding man a sem tiki e Nanking now