Dagbladen overzicht – 30 januari 2019
januari 30, 2019
Suzanne Bernhardt 26e kunstenaar bij Moengo Art Residentie
januari 30, 2019
Show all

AZP ontvangt donatie van Apache Oil

Rolstoelbus, medisch apparatuur en verbruiksartikelen ter waarde van meer dan SRD 1,2 miljoen

 

Oliemaatschappij Apache Oil is wederom ingekomen met een flinke donatie voor Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). Dinsdag zijn verbruiksartikelen en medisch apparatuur met een waarde van USD 40 duizend, ten behoeve van de operatiekamer en de verpleegkunde overhandigd. Het neusje van de zalm vormde echter een rolstoelbus ter waarde van USD 70 duizend. AZP-directeur Claudia Marica-Redan noemde de bijdrage die de Amerikaanse oliemaatschappij de afgelopen jaren heeft geleverd aan de versterking van het AZP, uitstekend. Die bijdrage aan het grootste ziekenhuis van Suriname is inmiddels opgelopen tot omgerekend meer dan SRD 1,2 miljoen.

Apache Oil is actief in het Surinaams zeegebied en voert in twee concessies exploratiewerkzaamheden uit op zoek naar aardolie. Aishel Bradley, die namens Apache de donatie deed, gaf aan dat het in de aard van het bedrijf ligt om een sociale bijdrage te leveren in de gemeenschappen waar het actief is. Namens de bedrijfsleiding zei Bradley dat, indien nodig, de maatschappij wederom zal inkomen als het AZP een beroep op haar doet:

Aishel Bradley, die namens Apache Oil dinsdag wederom een donatie overhandigde aan het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Deze keer is er ook een rolstoelbus ter waarde van USD 70 duizend geschonken, naast wat medisch apparatuur en verbruiksartikelen.

Comments are closed.