Dagbladen overzicht zaterdag 13 januari 2018
januari 13, 2018
Samenwerking overheid en private sector vereist voor rehabilitatie fietspad Noord Commewijne
januari 13, 2018
Show all

Avondvierdaagse staat voor de deur

BVSS-voorman Olivieira betreurt gebrek aan initiatief vanuit regering

-Praat ook over plaatsmaken voor vervanging

De Avondvierdaagse staat weer voor de deur. De inschrijvingen voor de 54ste editie van het Surinaamse wandelspektakel starten op 17 maart. De BVSS, voluit de Bedrijven Vereniging Sport en Spel, is er ondanks de sponsoring van Fernandes en MacDonalds niet onderuit gekomen het inschrijfgeld aan te passen zegt BVSS-voorman Purcy Olivieira.

Elk jaar worden er weer verbeterpunten ontdekt aan de wandelloop. Volgens Olivieira is elk advies en elke suggestie daartoe welkom, maar die moeten dan wel inhoud bevatten zegt hij kort.

De BVSS hamert al jaren op de toerismepotentie van de Surinaamse AVD. De voorzitter blijft zich op persoonlijke titel storen aan het gebrek aan inzicht, zij het animo, bij betreffende instanties en bedrijven als de Stichting Toerisme Suriname en de SLM.

De afgelopen edities van de wandelloop lag de focus ook op het aanwakkeren van de bewustwording over een ‘healthy lifestyle’. De slogan voor dit jaar is “Doe mee met de AVD, Fit is oké”.

Purcy Olivieira, voorzitter van de BVSS. De Avondvierdaagse begint op 4 april en eindigt op 7 april. Alle informatie met betrekking tot de inschrijvingen is ook te vinden op de Facebookpagina van de Bedrijven Vereniging Sport en Spel.

Comments are closed.