C-47 ziekenhuisbonden willen volwaardige COVID-19 waardering
oktober 26, 2020
Ondernemers doen aan virtuele kennisuitwisseling om activiteiten te jumpstarten
oktober 26, 2020
Show all

Avondklok gaat om 10 uur ’s avonds in

Protocollen voor recreatief voetbal en volleybal vastgesteld

De avondklok begint, ingaande vandaag, om 10 uur ’s avonds. Ook zijn er protocollen vastgesteld voor recreatief voetbal en volleybal. Met voortvarendheid wordt er gewerkt aan de protocollen van de overige takken van sport. Dat heeft president Chan Santokhi zondag in zijn statement bekendgemaakt aan de samenleving. Alle andere COVID-19 maatregelen blijven van kracht.

Er is een scherpe daling van het aantal actieve besmettingen. De teller staat op 29.

De situatie in de risico-gebieden waar er recente uitbraken waren met name Apoera, Kwamalasamutu en Saramacca, is onder controle. President Santokhi waarschuwt dat bij een stijging van boven de 25 infecties per dag, de regering genoodzaakt zal zijn de maatregelen weer aan te scherpen. De situatie is onder controle, maar waakzaamheid blijft geboden.

Andermaal president Chan Santokhi tijdens zijn statement over geldende COVID-19 maatregelen. Volgende week arriveren met behulp van de PAHO/WHO, de antigeen sneltesten. Deze geven binnen een half uur het resultaat en zullen gebruikt worden door de ziekenhuizen en op de verschillende test-sites landelijk.

Comments are closed.