Assemblee van de Arbeid houdt evaluatie over afgelopen periode

Oppositie vindt jaarrede algemeen minder hoopgevend
oktober 1, 2016
Dagbladen overzicht 03 oktober
oktober 3, 2016
Show all

Assemblee van de Arbeid houdt evaluatie over afgelopen periode

De Vakcentrale C-47 heeft gisteren ook een Assemblee van de Arbeid gehouden. De bijeenkomst had als doel de afgelopen maand te evalueren.

Binnen korte tijd zijn er veel zaken anders gelopen dan gedacht en de vakbeweging wordt ook overspoeld door op- en aanmerkingen van mensen, die twijfelen aan de door de regering ingeslagen weg.

Robby Naarendorp, ondervoorzitter van C- 47, opende de Assemblee met een opsomming van de verschillende situaties die zich in de afgelopen periode hebben voorgedaan, met betrekking tot de economische situatie in het land.

 

Dat zei Robby Naarendorp, de ondervoorzitter van C-47. Hij vindt dat het er veel van weg heeft dat de bezuinigingsmaatregelen slechts betrekking hebben op het volk en niet op het overheidsapparaat, dat bakken vol met geld opslokt.

De leider van de Vakcentrale C-47, Robby Berenstein, zegt dat de protestactie van het Burgercollectief daarom hun ondersteuning geniet.

Echter worden de structuren niet opgeroepen om deel te nemen aan de actie. Een ieder staat vrij om op eigen initiatief steun te betuigen.

Comments are closed.