Oud VIDS-voorzitter en NDP-parlementariër Lesley Artist overleden
januari 24, 2020
Nonchalant gedrag oorzaak sluiting etenszaken
januari 24, 2020
Show all

Arya Dewaker bouwt senioren opvangcentrum

Kosten USD 2 miljoen

De vereniging Arya Dewaker houdt fundraisingsactiviteiten voor de bouw van een senioren opvangcentrum. De kosten voor het project ‘Senioren Opvangcentrum Arya Dewaker’ bedragen in totaal USD 2 miljoen; de launch heeft donderdag plaatsgevonden middels de onthulling van een bord. Het centrum komt naast het Leger des Heils te staan, aan de Henck Arronstraat. Diverse sprekers gaven aan dat het gaat om een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat. De voorzitter van de vereniging, Indersingh Gangabisoensing, vindt dat de senioren die bloed en zweet hebben gegeven voor de opbouw van Suriname, hun oude dag goed moeten kunnen doorbrengen.

De voorzitter roept de Surinaamse gemeenschap op te helpen bijdragen aan de bouw. Iedere financiële ondersteuning zal het werk dat in feite nu pas start, doen vorderen.

Het op te zetten opvangcentrum voor senioren burgers zal uit zo een 24 units bestaan en enkele multifunctionele ruimtes. Volgens de organisatie zal er geen onderscheid worden gemaakt in geslacht en geloofsovertuiging.

Comments are closed.