Appfctry lanceert nieuwste app ‘baiseri’

10 Mobiel – Laurence Gudge – 6 Juli’17
juli 7, 2017
15 miljoen SRD  om gevaar overstroming Nickerie af te wentelen
juli 7, 2017
Show all

Appfctry lanceert nieuwste app ‘baiseri’

Appfctry heeft als onderdeel van 4U Agency hun derde app in een reeks van applicaties ontwikkeld en gelanceerd voor de Surinaamse gemeenschap. We leren de markt steeds beter kennen en ontwikkelen daarvoor applicaties die simpel werken. Surinamers zijn online en mobiel, en daar kan een ieder voordeel aan hebben. Deze keer wordt het een gratis advertentie app, Baiseri. Er is gekozen voor de naam ‘Baiseri’ om het doel van de app duidelijk kenbaar te maken zegt Gino Eersel een van de medeoprichters van 4U Agency.

Gevestigde bedrijven kunnen gebruik maken van effectieve pakketten zodat ze hun mobiele marketing goed kunnen benutten. Zij kunnen binnen het pakket beschikken over de banners en push notificaties die op interesse en locatie gesegmenteerd kunnen worden geeft van Eersel aan.

Gino Eersel, medeoprichter van 4U Agency. Appfctry heeft als onderdeel van 4U Agency afgelopen maandag hun nieuwe applicatie gelanceerd. De applicatie ‘Baiserie’ is beschikbaar voor Android en kan gratis via de Google Playstore gedownload worden.

Comments are closed.