Andy Rusland wacht zware taak als nieuwe minister Financiën

Doden en steekpartijen op owru yari
januari 2, 2014
Sport 02 januari
januari 2, 2014
Show all

Andy Rusland wacht zware taak als nieuwe minister Financiën

Andy Rusland de nieuwe minister van Financiën, wacht volgens president Desi Bouterse een enorme zware taak. Om orde te brengen in de chaotische situatie waarin de financiële administratie verkeert. Bouterse zei dat hij geen natrap geeft aan wie dan ook, maar in de loop der jaren zijn zaken heel scheef gaan groeien.

Bij de beëdiging van Rusland tot minister van Financiën op nieuwjaarsdag zei Bouterse dat wanneer de bevolking je de verantwoordelijkheid geeft, het dan geen zin heeft om hierover te blijven klagen. Het is beter om de zaak aan te pakken. Een team van adviseurs, de bankiersvereniging, de Centrale Bank en Andy Rusland, was belast met deze reorganisatie. Dit heeft langer geduurd dan was voorzien. ”Wij hadden een financiële reorganisatie aangekondigd, vanwege de chaotische situatie in het land. Zaken zijn scheefgegroeid over de jaren heen”, zei het staatshoofd. Hij zij dat het daarom belangrijk was om zaken efficiënter en beter te structureren.

Toch blijkt dat niet veel hoeft te veranderen aan het financiële systeem. “Regels moeten gewoon nageleefd worden. Nu gewoon terug bij af. Ik zal niet zeggen wat wij allemaal tegen zijn gekomen”, zei de president over de problemen. In Rusland ziet de president een man met een behoorlijke deskundigheid op financieel gebied, die de job aankan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.