Andre Misiekaba uit de NDP gestapt

Personeel RGD legt werk neer
juli 30, 2020
Vijf personen aangehouden voor drugspakketten
juli 30, 2020
Show all

Andre Misiekaba uit de NDP gestapt

Andre Misiekaba heeft zijn lidmaatschap van de NDP opgezegd. Dat heeft de politicus donderdag op zijn Facebook-pagina gemeld:

“Familie, vrienden, kennissen, NDPers…, pers… Suriname, u heeft recht op informatie van mij. U begrijpt dat ik niet kan reageren op alle honderden apps, sms’jes en telefoonoproepen.

Jammer dat het één en ander zo is gegaan. Ik heb een goed gesprek gehad met partijvoorzitter Bouterse, waarbij er een traject werd uitgezet richting het weekend. Hij zou namelijk het hoofdbestuur van de partij eerst spreken. Nu lees ik dat een NDP-topper de zaak naar buiten heeft gebracht.

Maar ja dingen gaan zoals ze moeten gaan. HET IS WAAR DAT IK UIT DE NDP BEN GESTAPT. Ik ga op een ander moment dieper op zaken in.  Ik vraag u om de rust te bewaren. GaduAFesi”, luidt de verklaring.

Misiekaba stond bij de laatstgehouden verkiezingen op de derde plek van de NDP in Paramaribo. Hij fungeerde sinds de toelating van het nieuwe parlement als fractieleider van de partij. In de regering Bouterse-Adhin was Misiekaba vanaf mei 2019 tot aan de regeringswisselingen, minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting. De politicus heeft niet aangegeven of hij zijn zetel teruggeeft aan de NDP. Bij de verkiezingen op 25 mei haalde hij nog geen drieduizend voorkeursstemmen (2.878).

Comments are closed.