Ajax Coaching Academy op bezoek bij Nacional Soccer Academy

10 Mobiel – Raul Lau Ning Hing – 9 oktober 2018
oktober 9, 2018
Ambassadeur Armaketo gereed om nieuwe uitdaging aan te gaan
oktober 9, 2018
Show all

Ajax Coaching Academy op bezoek bij Nacional Soccer Academy

De Ajax Coaching Academy is op uitnodiging van de Nacional Soccer Academy in Suriname. Sonny Silooy, Martijn Middelbeek, Arend-Jan Kranenburg zijn de coaches die Ajax heeft afgevaardigd. Dit bezoek heeft als doel een samenwerking aan te gaan op lange termijn. Hernant Jaikaran van de Nacional soccer academy zegt dat met dit bezoek een droom in vervulling gaat.

Jaikaran zegt dat er heel veel voorbereidingsgesprekken vooraf zijn gegaan en dat er bewust voor Ajax gekozen is.

Sonny Silooy ex-Ajaxspeler en nu Coach bij Ajax is heel blij met het initiatief van de leiding van Nacional Soccer Academy. Profvoetballer worden is hard werken en dat hard werken heeft vorm en structuur nodig.

Ajax is kieskeurig als het gaat om belangstelling van uit het buitenland. Er is geschiedenis met Suriname en Nacional is concreet met hun doelstelling.

Sonny Silooy ex-Ajaxspeler en nu Coach bij Ajax en daarvoor Hernant Jaikaran van de Nacional Soccer academy. De trainingen van de U-11, U-13 en U-15 duren tot vrijdag 12 oktober. Er komt dan een evaluatie om na te gaan hoe en op welke wijze de verdere invulling van de samenwerking zal plaatsvinden.

Comments are closed.