Afbouw Havo als middelbare opleiding op til

Binnenlandse Zaken komt met voorlichting first time voters
mei 11, 2015
Today in Pop History
mei 12, 2015
Show all

Afbouw Havo als middelbare opleiding op til

Het Hoger Algemeen Voortgezet Onderwijs, Havo, wordt afgebouwd. In de plaats hiervan komt er een hoger pedagogisch instituut, dat direct aansluit op het Instituut voor Opleiding van Leraren, IOL.

2 Comments

  1. Moet ik de conclusie trekken dat iedereen van het Havo naar het IOL wil. Ik denk het niet. In plaats dat we vooruit gaan.

  2. Michel schreef:

    Ashwin is helemaal doorgedraaid. Als het aan mij lag kan hij zou gauw als de verkiezingsuitslagen uit de bus zijn, inpakken. Dit is volstrekt belachelijk. Waarvoor is het Havo er? Om studenten die niet zo’n significante belangstelling hebben voor de wetenschap toch een middelbare scholing te geven. Het wordt gehandhaafd in Nederland en Belgie en het werkt. Waarom hebben zij na al die jaren van de twee voornaamste middelbare opleidingen niet bestloten het om te toveren tot iets volstrekt belachelijk als een pre-leraren opleidng. Niet doen. In het belang van de studenten. Als hij dat besluit, moet u nagaan, Mulo studenten hebben dan nog alleen de keus tussen Imeao, Vwo en Natin. Het Havo is de ideale oplossing om het middelbare scholingssysteem in balans te houden. In mijn geval, als hij daadwerkelijk besluit het Havo te herzien mag ik van geluk spreken als laatste klas mulo student, want als ik goed geluisterd heb zal de herziening geimplementeerd worden in het schooljaar 2016. God zij dank voor mij dat ik m’n toekomst plan nog als gepland uit kan voeren. Wel nog ontzettend jammer dat het besluit uberhaupt genomen is uit het wit en dat de komende mulo geslaagden het zo een tikkeltje lastiger hebben op school. Word het nu nog gek gevonden dat zovelen studenten het buitenland in trekken voor studie belangen en dat zovele ouders vrijwel de haren uit het hoofd trekken om de particuliere middelbare school opleidingen te bekostigen. Suriname is een prachtig land, ik kan er van spreken de afgelopen vijf jaren het leven hier meegemaakt te hebben, maar de regering, het beleid, politiek in z’n algeheelheid is zowat belachelijk te noemen. Als ik voorzitter zou zijn van een politieke partij zou m’n leuze, in tegenstelling tot nu die alleen gaan over zelf promotie, een hele korte en krachtige zijn: Alles moet anders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.